dimarts, 9 d’octubre del 2012

Premi UB-Ferran Adrià amb Gallina Blanca


Aquest passat dilluns dia 8 d'octubre va tenir lloc l'acte de lliurement de premis de la tercera edició del Premi UB-Ferran Adrià amb Gallina Blanca, un acte en el qual van participar el rector de la UB, Dr. Dídac Ramírez; el xef i doctor honoris causa per la UB Ferran Adrià; Montse Carbó, directora de Comunicació de Gallina Blanca Star; Antoni Mateu, director de l’Agència de Salut Pública; Lídia Guitart, tinent d'Alcalde de Santa Coloma de Gramenet i Màrius Rubiralta, director del campus de l’Alimentació de Torribera (UB).

El meu treball, Química tres estrelles. Fisicoquímica de la cuina molecular, va ser premiatamb el màxim guardó. Ha estat un resultat molt gartificant i una experiència inoblidable. En aquest sentit, m'agradaria donar les gràcies a tots aquells que han fet possible el premi. MOLTES GRÀCIES!





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada